Choď na obsah Choď na menu

Messi schittert terwijl Argentinië de VAE met 5-0 versloeg in een vriendschappelijke wedstrijd

Lionel Messi speelde de volle 90 minuten en kwam op het wedstrijdformulier toen Argentinië de Verenigde Arabische Emiraten met 5-0 versloeg in hun laatste WK-opwarmwedstrijd. Argentinië scoorde vier doelpunten in de eerste helft via Julian Alvarez, een brace van Angel Di Maria en één van Messi. De sterspeler in zijn nummer 10-wk voetbal 2022 shirts scoorde een fantastisch doelpunt met zijn rechtervoet, waarmee hij een geweldige teamactie afrondde, en Argentinië bleef eruit zien als een krachtige aanvalsmacht. De Argentijnse coach Lionel Scaloni voerde tijdens de rust vier wijzigingen door, maar koos ervoor om zijn sterspeler geen rust te geven, waardoor Messi de volle 90 minuten aan bleef.

Op woensdagavond in Abu Dhabi verzamelden meer dan 36.000 mensen zich in het Mohamed bin Zayed Stadium om getuige te zijn van een bonafide superster aan het werk. Veel mensen op de tribune hebben hun Argentinië shirt wk voetbal 2022 al aangetrokken. De dominante 5-0 overwinning van Argentinië onderstreepte waarom de Zuid-Amerikaanse grootmacht een grote favoriet is om de Fifa World Cup in Qatar te winnen. Messi zorgde er ook voor dat Julián Álvarez van Manchester City de score opende in de 17e minuut en scoorde nu 10 doelpunten in zijn afgelopen vier interlands. Trouwens, Joaquin Correa zou de tweevoudig wereldkampioen en de verdedigende Copa America-kampioen een voorsprong van vijf doelpunten geven na 15 minuten in de tweede helft.

Scaloni heeft zijn 26-koppige WK-selecties genoemd, maar de startopstellingen en laatste tactische aanpassingen worden deze week nog bepaald op basis van de laatste indrukken. Spelers in Argentinië shirt wk voetbal 2022 hebben over een paar dagen een officiële wedstrijd. Argentinië begint zijn WK-toernooi op 22 november tegen Saoedi-Arabië. In Groep C treft het ook Mexico en Polen. De huidige titelhouders van de Copa America behoren tot de favorieten voor de kroon, waar een aanzienlijk deel van de mensen uit de hele wereld op afstemt. voetbalwereld zal wensen Messi's zwanenzang wereldfinale komt compleet met WK-trofee in de hand. De fans in het wk voetbal 2022 shirts wensen hem hartelijke wensen.